Data en tijden voorstellingen Fanfari Bombari 2016

Voorstelling 1: vrijdag 7 oktober 20.30 – 21.30 (uitverkocht)
Voorstelling 2: zaterdag 8 oktober 20.30 – 21.30 (uitverkocht)
Voorstelling 3: zondagmiddag 9 oktober 15.00 – 16.00 (uitverkocht)

Deelnemende muzikanten

Deelnemende muziekverenigingen gemeente Sint-Michielsgestel

Harmonie Sint-Michael (Sint Michielsgestel)
Gestels Gemengd koor (Sint Michielsgestel)
Hoge noot (Berlicum)
Brabants Straatorkest De Pannelappen (Berlicum)
Basic Light, Vocal Light (Berlicum)

Locatie

Ook in Sint-Michielsgestel is Fanfari Bombari te gast op een prachtige locatie. Het kasteel De Ruwenberg, tegenwoordig een conferentieoord, was ooit een adellijke behuizing en daarna een door fraters geleid internaat. De Ruwenberg dateert uit de 14e eeuw en biedt al vele eeuwen een rustgevend onderkomen aan kenniszoekers. De Ruwenberg is omgeven door een parkachtig landschap met uitzicht op de rivier De Dommel. Tot twee maal toe is de Ruwenberg aan een ramp ontkomen. De brand in 1866 op de zolder kon gelukkig op tijd worden geblust. In 1911 bestonden er plannen om het instituut sterk uit te breiden en alle resten van het kasteel te slopen. Na de oorlog bleken die plannen behoorlijk verouderd te zijn. Het nog bestaande deel van het kasteel werd gerestaureerd en behouden als rijksmonument. De Ruwenberg met uitzicht op De Dommel schenkt Fanfari Bombari een spannende mis-en-scene.

st-michielsgestel

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5291 AG Sint-Michielsgestel

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Fotoboek

Fotograaf: Ben Nienhuis (www.bennienhuis.nl)

Tickets

prijs per kaartje: € 7,50 incl. ticketkosten

Fanfari Bombari speelt in de open lucht. Vanaf de overdekte tribune met kuipstoeltjes kijk je naar het spektakel. Deze familievoorstelling is voor iedereen van 8 tot 88 jaar.

De tribune gaat een half uur voor aanvang voorstelling open.

We houden graag rekening met de toegankelijkheid voor mindervalide en rolstoelgebruikers: even contact opnemen met info@fanfaribombari.nl voor een goede afspraak.

Wil je met een groep groter dan 10 personen Fanfari Bombari bezoeken dan graag mailen naar info@fanfaribombari.nl. We maken dan een afspraak zodat je de tickets niet hoeft uit te printen.