Info

Deelnemende muziekverenigingen gemeente Vught

Cromvoirtse Fanfare (Cromvoirt)
Gemengd koor Vught Vocaal (Vught)
Smartlappenkoor Onbekrommert (Cromvoirt)
Harmonie Oude Post (‘s-Hertogenbosch)
Zanggroep Evergreen (Vught)

Agenda

Het uitvoeringsweekend voor de gemeente Vught: 4 – 5 – 6 november 2016.

Let op: deze informatie is alleen bedoeld voor de deelnemende muzikanten, niet voor publiek. Een half uur voor aanvang voorstelling gaat de tribune voor publiek open.

Dit betekent:

  • Zondag 30 oktober: een tutti repetitie van 11.00 – 17.00
  • Donderdag 3 november: ’s-avonds een generale repetitie 19.30 – 22.00
  • Vrijdag 4 november: ’s-avonds een uitvoering van 20.30 – 21.30, aanwezig om 19.30
  • Zaterdag 5 november: ’s-avonds een uitvoering van 20.30 – 21.30, aanwezig om 19.30
  • Zondag 6 november: ’s-middags een uitvoering van 15.00 – 16.00, aanwezig om 14.00

Locatie

De laatste voorstellingen van Fanfari Bombari vinden plaats op het karakteristieke terrein van Fort Isabella. De Isabellakazerne is een voormalige kazerne, gelegen op het terrein waar van oudsher het Fort Isabella gevestigd was. De waterwerken en het wegenpatroon herinneren nog aan het oorspronkelijk stervormige patroon van dit fort. Het fort werd ten tijde van het Twaalfjarig Bestand gebouwd (1617) op de plaats van de vroegere buurtschap De Reut. Doel was de stad ‘s-Hertogenbosch aan de zuidzijde te beschermen. Fort Isabella biedt op dit moment onderdak aan een diversiteit van instellingen en organisaties. De toekomst van Fort Isabella is glorievol, met een innovatief zorgconcept: een plek waar zorg, wonen, werken en recreëren samenkomen.

vught

Fort Isabella
Reutsedijk 7
5264 PC Vught

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Ontwikkeling

Hier komt de ontwikkeling per dag/week.

Fotoboek

Fotograaf: Rens Bressers: (www.rensbressers.nl)

Locale sponsors en ondersteuners

We hebben een mooi sponsorplan ontwikkeld met 3 pakketten. Als u Fanfari Bombari mee mogelijk maakt hebben wij interessante tegenprestaties. Van naams- en logovermelding op de site & programmaboekje tot hospitality-pakket voor de zondagmiddag-voorstelling. De kaartverkoop gaat via E-ticketing met daarop een ruime mogelijkheid om per gemeente uw boodschap gericht uit te dragen. Per gemeente ongeveer 1.500 E-tickets .

Voor meer informatie over de mogelijkheden: stuur een mail naar info@fanfaribombari.nl en u krijgt het sponsor-overzicht per mail.