Info

Deelnemende muziekverenigingen gemeente Sint-Michielsgestel

Harmonie Sint-Michael (Sint Michielsgestel)
Gestels Gemengd koor (Sint Michielsgestel)
Hoge noot (Berlicum)
Brabants Straatorkest De Pannelappen (Berlicum)
Basic Light, Vocal Light (Berlicum)

Agenda

Het uitvoeringsweekend voor de gemeente St.Michielsgestel: 7- 8- 9 oktober 2016.

Let op: deze informatie is alleen bedoeld voor de deelnemende muzikanten, niet voor publiek. Een half uur voor aanvang voorstelling gaat de tribune voor publiek open.

Dit betekent:

  • Zondag 2 oktober: een tutti repetitie van 11.00 – 17.00
  • Donderdag 6 oktober: ’s-avonds een generale repetitie van 19.30 – 22.00
  • Vrijdag 7 oktober: ’s-avonds een uitvoering van 20.30 – 21.30, vanaf 19.30 aanwezig
  • Zaterdag 8 oktober: ’s-avonds een uitvoering van 20.30 – 21.30, vanaf 19.30 aanwezig
  • Zondag 9 oktober: ’s-middags een uitvoering van 15.00 – 16.00, vanaf 14.00 aanwezig

Locatie

Ook in Sint-Michielsgestel is Fanfari Bombari te gast op een prachtige locatie. Het kasteel De Ruwenberg, tegenwoordig een conferentieoord, was ooit een adellijke behuizing en daarna een door fraters geleid internaat. De Ruwenberg dateert uit de 14e eeuw en biedt al vele eeuwen een rustgevend onderkomen aan kenniszoekers. De Ruwenberg is omgeven door een parkachtig landschap met uitzicht op de rivier De Dommel. Tot twee maal toe is de Ruwenberg aan een ramp ontkomen. De brand in 1866 op de zolder kon gelukkig op tijd worden geblust. In 1911 bestonden er plannen om het instituut sterk uit te breiden en alle resten van het kasteel te slopen. Na de oorlog bleken die plannen behoorlijk verouderd te zijn. Het nog bestaande deel van het kasteel werd gerestaureerd en behouden als rijksmonument. De Ruwenberg met uitzicht op De Dommel schenkt Fanfari Bombari een spannende mis-en-scene.

st-michielsgestel

De Ruwenberg
Ruwenbergstraat 7
5291 AG Sint-Michielsgestel

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Ontwikkeling

Hier komt de ontwikkeling per dag/week.

Fotoboek

Fotograaf: Ben Nienhuis (www.bennienhuis.nl)

Locale sponsors en ondersteuners

We hebben een mooi sponsorplan ontwikkeld met 3 pakketten. Als u Fanfari Bombari mee mogelijk maakt hebben wij interessante tegenprestaties. Van naams- en logovermelding op de site & programmaboekje tot hospitality-pakket voor de zondagmiddag-voorstelling. De kaartverkoop gaat via E-ticketing met daarop een ruime mogelijkheid om per gemeente uw boodschap gericht uit te dragen. Per gemeente ongeveer 1.500 E-tickets .

Voor meer informatie over de mogelijkheden: stuur een mail naar info@fanfaribombari.nl en u krijgt het sponsor-overzicht per mail.