Datums en tijden voorstellingen Fanfari Bombari 2016

Voorstelling 1: vrijdag 4 november 20.30 – 21.30 (uitverkocht)
Voorstelling 2: zaterdag 5 november 20.30 – 21.30 (uitverkocht)
Voorstelling 3: zondagmiddag 6 november 15.00 – 16.00 (uitverkocht)

Deelnemende muzikanten

Deelnemende muziekverenigingen gemeente Vught

Cromvoirtse Fanfare (Cromvoirt)
Gemengd koor Vught Vocaal (Vught)
Smartlappenkoor Onbekrommert (Cromvoirt)
Harmonie Oude Post (‘s-Hertogenbosch)
Zanggroep Evergreen (Vught)

Locatie

De laatste voorstellingen van Fanfari Bombari vinden plaats op het karakteristieke terrein van Fort Isabella. De Isabellakazerne is een voormalige kazerne, gelegen op het terrein waar van oudsher het Fort Isabella gevestigd was. De waterwerken en het wegenpatroon herinneren nog aan het oorspronkelijk stervormige patroon van dit fort. Het fort werd ten tijde van het Twaalfjarig Bestand gebouwd (1617) op de plaats van de vroegere buurtschap De Reut. Doel was de stad ‘s-Hertogenbosch aan de zuidzijde te beschermen. Fort Isabella biedt op dit moment onderdak aan een diversiteit van instellingen en organisaties. De toekomst van Fort Isabella is glorievol, met een innovatief zorgconcept: een plek waar zorg, wonen, werken en recreëren samenkomen.

vught

Fort Isabella
Reutsedijk 7
5264 PC Vught

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

Fotoboek

Fotograaf: Rens Bressers: (www.rensbressers.nl)

Tickets

prijs per kaartje: € 7,50 incl. ticketkosten

Fanfari Bombari speelt in de open lucht. Vanaf de overdekte tribune met kuipstoeltjes kijk je naar het spektakel. Deze familievoorstelling is voor iedereen van 8 tot 88 jaar.

De tribune gaat een half uur voor aanvang voorstelling open.

We houden graag rekening met de toegankelijkheid voor mindervalide en rolstoelgebruikers: even contact opnemen met info@fanfaribombari.nl voor een goede afspraak.

Wil je met een groep groter dan 10 personen Fanfari Bombari bezoeken dan graag mailen naar info@fanfaribombari.nl. We maken dan een afspraak zodat je de tickets niet hoeft uit te printen.